Boka din tid

Bokning och avbokning sker endast via hemsidan!
Ser du ingen tid i bokningskalendern nedan är det fullbokat. 
Vi är en kontantfri salong. Betalning sker endast via kort eller swish.
Avbokning via sms eller Mail är inte godkänt, utan endast via länken för avbokning som finns längst ner i det Mail ni fick när ni bokade tiden. Hittar du inte ditt bokningsmail? Sök i din Mail efter ”timma, ”salong josefin” eller ”bokning” så kommer det förhoppningsvis fram!
Varför är vi hårda på detta? Jo, för vi vill kunna ge dig som kund 110% fokus när du är här. Alltså svarar vi sällan eller ens tittar på telefonen på hela dagarna. Du som kund betalar för din tid här och vi vill inte låta den störas av telefonsamtal. 

Allmänna bokningsregler 

- Vi har en åldergräns på 18 år. Är du under detta krävs det att målsman är med vid första besöket. Vid filler, botox och kosmetisk tatuering är det dock endast 18 årsgräns. 
- Behandlingen skall avbokas senast 24 timmar före utsatt tid. 
- Sent avbokat besök (mindre än 24 timmar kvar tills besöket) debiteras med 50%.
- Ej avbokat besök debiteras med 95% av vad behandlingen kostar. Faktura skickas via e-post. Om betalning uteblir skickas den till Kronofogden då vi ej har något samarbete med inkassobolag. 
- Vi ber er komma ensamma till er behandling då det är ont om plats och vi behöver full koncentration. Vi ber er också lämna barnen hemma då vi inte kan garantera säkerheten för ert barn när ni sitter i behandling. Detta är vår arbetsplats och därför ber vi er vänligen men bestämt att lämna barn och annat sällskap hemma.
- Har du avbokat 3 behandlingstider i rad kommer du behöva avboka din nästa tid senast 3 dagar  (72 timmar) före besöket för att undvika debitering. Vi ha haft lite problem med att kunder "paxar tider" och skärper därför dessa bokningsvillkor.

Läs mer längre ner på sidan. 

Hur bokar jaG återbesök fransar?

Vilken vecka skall jag boka mitt återbesök på?
Exempel på återbesök på fransförlängning veckovis:
Du gör ditt nya set den 1:e.
1-7:e = 1:a veckan
8-14:e = 2:a veckan
15-21:e = 3:e veckan
22-28:e = 4:e veckan
29-31:e = 5:e veckan och då pris för nytt set.

Kan jag boka återbesök från annan salong?
Du är hjärtligt välkommen även om du gjort dina fransar hos någon annan. Dock måste du boka för ett nytt set, då vi inte vet hur det ser ut, vad för produkter som använts tidigare med mera. Vi måste alltid ha den tiden på oss för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt.

Bokningsvillkor

- Vi lämnar inga garantier för hållbarheten på våra behandlingar. Hållbarheten är väldigt individuellt beroende på person, frans/hudtyp, skötsel med mera. Det är tyvärr omöjligt att veta i förhand och du som kund står för den risken. För bästa resultat skall skötselråden följas och dessa finns här.
- Kom i tid till din behandling. Är du mer än 10 minuter sen kommer vi inte kunna utföra behandlingen på ett tillfredsställande sätt. För oss är det otroligt viktigt att vi, och kund, är 110% nöjd när min kund lämnar salongen. Är du mer än 10 minuter sen kommer vi debitera 75% av vad behandlingen kostar samt boka upp en ny tid. 
- Vi har en åldergräns på 18 år. Är du under detta krävs det att målsman är med vid första besöket. Vid filler, botox och kosmetisk tatuering är det dock endast 18 årsgräns. 
- Behandlingen skall avbokas senast 24 timmar före utsatt tid. 
- Sent avbokat besök (mindre än 24 timmar kvar tills besöket) debiteras med 50%.
- Ej avbokat besök debiteras med 95% av vad behandlingen kostar. Faktura skickas via e-post. 
Detta gäller alla orsaker till avbetalning, tveka dock inte att höra av dig om du undrar något kring din bokning eller om det är något som är oklart.
Spara dina e-mail bekräftelser ifall du glömmer vilken tid du bokat eller behöver ändra/boka om din tid.

Under högsäsong ber vi er också att tänka på följande:
➡️Eftersom vi har svårt att svara i telefon när vi sitter i behandling ber vi er därför att i första hand att kolla efter lediga tider här på hemsidan.
➡️Om ni vet redan nu att ni inte har möjlighet att komma på er bokade tid, var vänlig och avboka den så fort som möjligt då vi har en lång väntelista.
➡️Ta med eran kalender till oss så att ni kan boka upp återbesökstid direkt, annars är risken stor att tiderna försvinner till andra.
➡️Pga av högtrycket på salongen ber vi er att hålla tiderna. Är ni mer än 15 min sena kommer vi inte kunna slutföra er behandling.
➡️Avbokning sker i vanlig ordning 24h innan utsatt tid. För avbokning senare än det krävs läkarintyg för att undvika debitering.
Tack för visad hänsyn! 

OBS!
Om du inte kommer på avtalad tid görs en faktura. Vid utebliven betalning av denna faktura skickas ärendet vidare till Kronofogdemyndigheten, då vi inte har något samarbete med inkassobolag.

Kontakt

Öppettider

Mån-fre 9.00-18.00

Adress

Lagerbergsgatan 33, plan 2
45131 Uddevalla

Gilla oss på facebook!

Följ oss på instagram!

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.