Singelfransar

Den vanliga traditionella fransförlängningen. Man fäster en lösfrans på varje naturlig frans, noggrant separerade med en liten limmängd. Man kan välja en naturlig look eller en mer dramatisk look. Vi är lyhörda för kundens önskemål, men är också väldigt mån om att den egna fransen skall må bra och växa fritt, så vi anpassar val av längd och tjocklek efter den naturliga fransen. Klicka på bilderna för att förstora dem.

Pris singelfransar nytt set 1200 kr


Flatlashes

Flatlashes är en typ av singelfrans fast dubblt så bred och hälften så tjock. Den ger ett mer mascaraliknande intryck och passar de som gillar att sminka sig mycket eller vill att sin fransförlägning skall synas.

Priser:
Samma som singelfransar.


Volymfransar

Man fäster här 2-5 st supertunna fransar per naturlig frans. Detta ger en mycket fin effekt. Kan med fördel användas på kunder med lite färre fransar, då det ger intrycket av att det finns många fler. Precis som med singlesfransar kan man ha en naturlig look eller gå för det mer extrema. Allt anpassas efter kundens önskemål och naturlig frans.

Priser volymfransar nytt set 1500 kr
 


Megavolym

Med megavolym kan du få en mer dramatisk effekt än vanlig volym. Här sätter man mellan 4-10 lösfransar på varje egen frans. Megavolym tar längre tid att sätta än vanlig volym så kunder med ryggproblem avråds från detta. 

Priser megavolym
Nytt set 1995 kr
Återbesök inom 3 veckor 1300 kr
Återbesök inom 4 veckor 1500 kr