Kosmetisk tatuering 3D ögonbryn.

3D bryn är en ögonbrynstatuering där man skär små snitt i huden som man pigmenterar ner färg i.  Detta skapar en illution av att det finns ett hårstrå. Det är den mest naturliga och verklighetstrogna metoden för att skapa snygga bryn. Detta håller i ca 1 år (beroende på hudtyp och skötsel) och skapar ingen ärrbildning. 3D passar INTE dig med fet hy eller grova porer, hållbarheten då är max 3-6 månader. Välj istället ombre.

Hur går behandlingen till?
Innan vi utför behandligen kommer vi tillsammans överens om färg och form. Du är hela tiden med och godkänner formen som målas upp. Jag börjar med att tatuera första varvet utan bedövning (det gör inte mer ont än att noppa brynen) och sedan läggs bedövning i.

Huden kan bli irriterad och rodna direkt efter behandlingen, något som lägger sig efter några timmar. Du behöver inte bli rädd om du först tycker tatueringen ser mer färgstark ut än du räknat med då en del av färgen kommer att stötas bort under den första veckan. Först efter läkningen, på det inbokade återbesöket kan man se det slutgiltiga resultatet. I priset ingår första besöket samt ett återbesök (INOM 6 veckor).

Andra namn på 3D bryn: 6D bryn (exakt samma sak), microblading, kosmetisk tatuering

OBS! Vi kan tyvärr inte tatuera dig som är gravid.

Priser
Nytt set 3D-bryn 3500 kr (inkl ett återbesök inom 6 v)
Återbesök 6-18 månader 1590 kr

3D bryn passsar INTE dig med
- Fet hy
- Grovporig hy
- Om du gillar att sminka dig mycket
 

Ombrebrows

Med ombrebrows skuggar man fram ett bryn. Istället för att göra hårliknande snitt som på 3D gör man här ett helt ifyllt bryn som ser mer sminkat ut.
Andra namn på ombrebrows: Powderbrows, microshading.

OBS! Vi kan tyvärr inte tatuera dig som är gravid.

Priser ombrebrows
Nytt set 3700 kr (inkl återbesök inom 6 veckor)
Återbesök 6-18 månader 1790 kr

Passar även dig med fet och grovporig hy!

Lashliner

Detta är en typ av eyeliner där man förstärker fransraden genom att tatuera en tunn linje mellan fransarna och en bit ovanför.  Ett återbesök inom 6 veckor ingår. 
Du får bedövning precis innan proceduren men kan känna att det kittlas lite,
Man kan få blåmärken direkt efter utförd behandling - vi rekommenderar att du är ledig ett par dagar efter.

OBS! Vi kan tyvärr inte tatuera dig som är gravid.

Pris 2500 kr inkl ett återbesök inom 6 veckor. 

Eyeliner / skuggad Eyeliner "Stardust

Vanlig eyeliner med vinge 3500 kr inkl ett återbesök inom 6 v.  

Skuggad eyeliner 4500 kr inkl ett återbesök inom 6 v.  

Läpptatuering

Vi tatuerar dina läppar i en fin nyans som smälter in med din egna färg. En läpptatuering ser alltid väldigt skarp ut de första dagarna men dämpas allt eftersom den läker. 
Om du har lätt att få munsår/herpes - kontakta din läkare och få medicin utskrivet för detta. Du påbörjar din behandling samma dag som vi tatuerar och äter tabletterna i 3 dagar till.

Tänk på! Ta gärna två alvedon 1 timme före behandling samt smörj ett tjockt lager med Emla kräm (finns att köpa på apoteket) en timme innan.

Läs mer här innan du bokar tid!

OBS! Vi kan tyvärr inte tatuera dig som är gravid.

Pris 4000 kr inkl ett återbesök inom sex veckor.